Wie zijn wij?

De Werkplaats echtWaar is in januari 2015 opgericht door Loes van der Heijden, Irma Heijnsdijk en Ditske de With.

Directie van echtWaar:

Loes van der Heijden
Irma Heijnsdijk

Wij zijn o.a. werkzaam zijn geweest als begeleiders op een keramiek- en/of textielatelier van een grote zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wij hebben ruime ervaring (zie CV’s)  in het werken met deze en andere kwetsbare doelgroepen zoals gedrags- hechtingsgestoorde kinderen en mensen met een psychische stoornis. Daarnaast ligt onze expertise op het gebied van keramiek en textiele werkvormen en het organiseren van kunstprojecten. We werken met veel passie en plezier met de doelgroep en vinden het belangrijk dat de werkzaamheden die we aanbieden een waarde vertegenwoordigen, een waarde in geld maar zeker ook een sociale, maatschappelijke waarde. Mensen met een beperking leveren ook een waardevolle bijdrage aan onze samenleving. Een unieke bijdrage om trots op te zijn. Wij bieden deze groep een veilige werkomgeving, waarbij de ontwikkeling, ontplooiing, onafhankelijkheid en integratie in de samenleving worden bevorderd (foto’s Marcel Muller en onze stagiaire van Nimeto: Evie de Heus).

Activiteitenbegeleiders:

Ruth van Bennekom
Ditske de With

Vrijwilligers in de werkplaats:

Marian de Bruin
Petra Tops
Marcel Muller

Vrijwilligers op de bus:

Paul Dijkstra
Han de Wilde
Frits van de Burg
Harrie Laheij
Frank Verhoeff

Bestuur van echtWaar:

Penningmeester: Mans Schram

Stagiaire (Nimeto) echtWaar :

Evie de Heus: februari tm juli 2019 helpt Evie ons met publicatie, fotografie, werkbeschrijvingen en nog veel meer.

Oud bestuursleden echtWaar:

Ellen Vissers : Secretaris tot september 2016

Stichting echtWaar is op 20 maart 2014 opgericht door Loes van der Heijden, Irma Heijnsdijk, Ditske de With en Eveline Bos.

Comments are closed.