Vrienden van echtwaar

Vrienden van echtWaar

 

Word vriend van echtWaar!

Stichting echtWaar biedt een beschutte werkplek voor mensen met een arbeidsbeperking bij een keramiek- en textiel werkplaats in Utrecht. De financiële armslag is op dit moment nog niet erg groot, zeker niet als er extra uitgaven aan de orde zijn of een grote aanschaf nodig is. Donaties en schenkingen van mensen en organisaties die Stichting echtWaar een warm hart toedragen, zijn daarom van harte welkom.

Zoals op onze nieuwspagina te lezen is hebben de mannen van Fietsen4Fietsen de tandem voor ons bij elkaar gefietst. We zijn er heel blij mee. Er zijn al heel wat ritjes mee gedaan! We hebben inmiddels met dank aan de Vrienden een tweede giettafel aan kunnen schaffen en twee professionele ovens!

Om je op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen, sturen we je elke twee maanden onze Nieuwsbrief toe en natuurlijk zijn alle Vrienden van harte welkom op de jaarlijkse Vriendenborrel. De eerstvolgende borrel is op vrijdag 18 januari 2019.

Stichting echtWaar heeft een ANBI status waardoor het mogelijk is om je schenking fiscaal af te trekken. Dit kan al vanaf een schenking van € 60,- per jaar gedurende een periode van minstens 5 jaar. Vraag ons voor meer informatie hierover.

Wil je liever eenmalig een bedrag schenken? Dat kan ook. Zie het bijgevoegde formulier.

Help mee en word Vriend van echtWaar!

Om je aan te melden als Vriend van echtWaar verzoeken we je onderstaand inschrijfformulier te printen, in te vullen en op te sturen naar:

Stichting echtWaar – 2e Daalsedijk 8 gebouw W – 3551 EJ Utrecht

Of een ingevuld formulier scannen en mailen naar: info@echtwaar.nl

inschrijfformulier Vve

belastingformulier periodieke gift